Tips redaksjonen
21.12.2016

Ta en «power nap» på jobben

Jabra og MetroNaps har inngått et samarbeid for at ansatte kan ta en «power nap» på jobben og dermed oppnå produktivitets- og kreativitetsfordeler.

Mange virksomheter investerer i medarbeiderne og tilbyr for eksempel massasje, mat, drikke og andre gratisgoder – og nå kan de også tilby søvn. MetroNaps EnergyPod er et spesialdesignet rom for en kort blund og avslapping. Sammen med hodetelefonene Jabra Evolve 80 som fjerner bakgrunnslyd, har man skapt en sone med fullstendig stillhet.
   Effektiv hvile skaper forbindelse mellom høyre og venstre hjernehalvdel og synkroniserer arbeidsmønsteret med naturlige søvn- og konsentrasjonsrytmer. Det gjør tiden ved skrivebordet eller i møter mer produktiv. Jabras hodetelefoner Evolve 80, med aktiv støyreduksjon og høy lydkvalitet, er integrert i MetroNaps EnergyPod.
   – Nye arbeidsformer betyr at arbeidsplassene også må være designet for pauser og hvile. Virksomheter fokuserer i økende grad på konkurransefordelene som kreativitet og produktivitet gir, og begge deler stimuleres av effektiv hvile og et godt lydmiljø, sier Bjørn Ekner, Senior Director i Jabra business solution.
   Hele 46 prosent synes at støynivået er den mest distraherende faktoren på kontoret, og MetroNaps og Jabras teknologier gjør det mulig å hvile og fokusere uforstyrret på arbeidet. EnergyPod brukes av virksomheter som Google, Huffington Post, Mercedes, PWC, University of Miami og NASA.
   – Undersøkelser viser at en blund har positiv effekt på kognitive funksjoner, oppmerksomhet, produktivitet og generell velbefinnende. Det er på tide å komme vekk fra stigmaet om det å sove på jobben og i stedet se fordelene med det, sier Christopher Lindholst, CEO i MetroNaps.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1