Tips redaksjonen
05.05.2015

TV-tilbehøret som skaper husfred

Etter hvert som TV-ene har blitt større og billigere, har også stadig flere nordmenn investert i en stor flatskjerm. Den raskt voksende trenden med store TV-er har ikke vært smertefri, spesielt det å feste TV-en uten at den sjenerer og forstyrrer interiøret.

Nå er det kommet en løsning som lar deg ha en storskjerm i huset uten at det ødelegger inntrykket av stua. Vogel’s THIN 345 Alpine White veggstativ er skapt for flatskjermer som kommer i hvite eller nøytrale farger.
   Selve stativet gir deg mulighet til å feste LED-, LCD- og plasmaskjermer mellom 40 og 65 tommer. Skjermen kan rotere opptil 90 grader til venstre og høyre, noe som sikrer behagelig innfallsvinkel uansett hvor du sitter i rommet. Du kan også vippe skjermen opp til 20 grader forover.
   Stativets utforming gjør at hele familien ser TV-en klart og godt, uansett hvor i rommet favorittplassen er. Hvis barna foretrekker å ligge på gulvet foran skjermen, er det bare å vippe den nedover, så vil også de minste kunne se favorittprogrammene uten å måtte bøye nakken.
   Produktet er tilgjengelig hos Elkjøp, Expert og Euronics til en veiledende pris på kr 3199.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1