Tips redaksjonen
23.11.2015

TINE selger franske oster i USA

TINEs datterselskap Norseland Inc. inngikk nylig en samarbeidsavtale med det franskeide osteselskapet Couturier North America LLC. Samarbeidet innebærer at Norseland tar over salg, markedsføring og distribusjon av alle ostene det franske selskapet selger i USA. Avtalen vil løfte salgsvolumet til Norseland i Nord-Amerika.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått til denne spennende alliansen med Couturier North America, og vi ser frem til å legge deres fantastiske merkevarer til vår portefølje, sier John J. Sullivan, som leder TINE-eide Norseland Inc. i USA, til nettavisen delimarketnews.com.
   Alliansen innebærer at alt salg, markedsføring, distribusjon og logistisk ansvar blir overført til Norseland for alle markedssegmenter, skriver partene i felles pressemelding.
   I en felles uttalelse til sine kunder sier partene at samarbeidet er en spennende mulighet for vekst for alle spesialproduktene innenfor alliansen. «Hver enkelt av de fremragende spesialmerkevarene vil bli styrket gjennom felles markedsføring og kampanjer», skriver de.

En av verdens største på geit
Couturier North America er datterselskapet til franske Eurial. Selskapet er en ledende aktør innenfor det franske geitostmarkedet og er samtidig en av de største geitemelkmottakerne i verden. Selskapet har siden 2012 produsert geitost i USA og importerer samtidig en rekke spesialitetsgeitoster.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1