Tips redaksjonen
16.12.2015

THE QUBE vant pris for Norges «Beste storarena»

Under prisutdelingen til HSMAI 7. oktober mottok Clarion Hotel & Congress Oslo Airport prisen Beste storarena for THE QUBE.

– For Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er det en stor ære å vinne prisen for “Beste storarena”. I løpet av ett år i drift har vi bevist at THE QUBE er mulighetenes arena, også for de aller største arrangementene. Denne prisen er et resultat av den fantastiske innsatsen til våre medarbeidere, sier Jannica Landmark-Rosén, hotelldirektør Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.
   Prisen ble gitt på bakgrunn av en undersøkelse gjennomført av den internasjonale hotell- og reiselivsorganisasjon HSMAI. Det er eventbyråene selv som har stemt frem THE QUBE i kategorien «Beste Storarena». HSMAI-utdelingen fant sted i Oslo onsdag 7.oktober.
   – Med åpningen av THE QUBE kan Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ta imot arrangement med opptil 6000 deltakere. Det er en skala som tidligere ikke har vært mulig på Gardermoen. At vi nomineres av eventbyråene til prisen for «Beste storarena» og deretter vinner, er rett og slett helt fantastisk. Sammen med byråene klarer vi virkelig å skape merverdi for kunden, sa Landmark-Rosén under prisutdelingen.
   Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er en del av Clarion-kjeden, som er en hotellkjede under Nordic Choice Hotels. Hotellet ble bygd i 1998 og har siden den gang vært et av Nordic Choice Hotels sine viktigste konferansehotell.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1