Tips redaksjonen
08.12.2017

TESS har signert avtale med National Oilwell Varco

26. oktober signerte TESS en rammeavtale med National Oilwell Varco (NOV).  Avtalen omfatter komplette bunkringsslanger samt øvrige slanger, fittings og kuplinger.

National Oilwell Varco er et multinasjonalt selskap med hovedkontoret i Houston, Texas. Bedriften designer og produserer bore- og håndteringsutstyr for landbaserte og offshore oljeborerigger. Selskapet driver også et antall tjenester for oljeindustrien som brønn- og rørinspeksjoner.
   Det norske selskapet National Oilwell Varco Norway AS er stiftet i 1985 og har hovedkontor i Kristiansand med underavdelinger i Stavanger, Asker og Molde.
   Avtalen gjelder leveranser både til nye trommelstasjoner bygd av NOV samt til utskifting på eksisterende utstyr ute hos NOVs kunder.
   – Det er et stort potensial i denne avtalen, og TESS er allerede i gang med produksjonen av 39 komplette slangepakker. Avtalen omfatter flere av selskapene i TESS-konsernet, og National Oilwell Varco er en stor og spennende kunde vi ser frem til å utvikle oss sammen med. uttaler salgsdirektør Dagfinn Berge i TESS.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1