Tips redaksjonen
23.11.2017

«Symphony of the Seas» – verdens største cruiseskip

Royal Caribbean International lanserer en helt ny ferieopplevelse i april 2018. Med nye restauranter og familieaktiviteter, Broadway-musikalen Hairspray, imponerende is- og vannshow vil hele familien finne sine favoritter.

– Vi er glade og stolte over endelig å kunne introdusere «Symphony of the Seas». Skipet vil kreve tittelen som verdens største cruiseskip når hun debuterer i april 2018 og innleder sin aller første sesong i Middelhavet. Men det er mye mer ved dette skipet enn hennes imponerende størrelse. Skipet tilbyr det beste av Royal Caribbean med nye overraskelser for våre gjester sier Ellen Stebekk, markedssjef Norden, Royal Caribbean, RCL Cruises Ltd.
   «Symphony of the Seas» introduserer verdens kuleste familielugar med «The Ultimate Family Suite». Suiten blir som en drøm for de yngste, og den vil blant annet inneholde en sklie fra barnesoverommet ned til stuen, en 5 x 3 meter stor LEGO-vegg og air hockey-bord. Suiten inneholder også separat TV-rom i kinostil med popcorn-maskin. Og dette er bare på innsiden. Den romslige balkongen har også biljardbord, en hengekøye/ klatrevegg og boblebad. Suiten er på over 100 kvadratmeter og gir god plass til en familie på åtte personer.
   «Symphony» debuterer med nye kulinariske opplevelser. Skipet vil ha et variert utvalg med mer enn 20 spisesteder. Restauranten Hooked blir Royal Caribbean's første dedikerte sjømatbrasserie med fersk sjømat og østers på menyen. El Loco Fresh Mexican er et annet nytt alternativ for en rask matbit mellom alle opplevelsene om bord. Skipet viderefører også de anerkjente signaturrestaurantene fra sine søsterskip som Wonderland, Jamies italian, Chops Grille, 150 Central Park og Park Café.
   Det 25. skipet i flåten – «Symphony of the Seas» – starter seilinger i april 2018 med sin aller første sesong i Middelhavet og med Barcelona som avreisehavn. Skipet seiler til Palma de Mallorca, Marseilles, Firenze/Pisa, Roma og Napoli/Capri. Fra november 2018 seiler «Symphony» fra Miami med 7 netters cruise til østlige og vestlige Karibia.
   «Symphony of the Seas» har hele 16 gjestdekk og er på mer enn 230 000 bruttotonn, det er plass til 5500 gjester i dobbeltlugar, og skipet inneholder totalt 2775 lugarer. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1