Tips redaksjonen
01.08.2017

Swisslog PowerStore – nytt skyttelsystem for håndtering av pall

Swisslog er klar til å lansere PowerStore på det europeiske markedet etter den store fremgangen med PepsiCo, Coca-Cola, vingården Trinchero og motoroljeprodusenten Amalie i USA. Swisslog har tilpasset det automatiserte skyttelsystemet for pall etter europeisk standard og selskapets europeiske produktportefølje.

Swisslog regner med at PowerStore raskt kan komme inn på det europeiske markedet siden systemet er veldig kostnadseffektiv og gir store ressursbesparelser. Systemet bygger på Swisslogs FRESH-konsept som innebærer flexibility, reliability, efficiency, sustainability & holistic approach.
   PowerStore fra Swisslog er et automatisert lagersystem for kompakt og effektiv lagring av paller. Systemet kan installeres i både eksisterende og nye bygg, der antall nivåer tilpasses etter størrelsen på pallene og høyden på bygget. Hver kanal kan lagre opptil 20 paller i dypet.
   - PowerStore utnytter praktisk talt hver eneste kvadratmeter, bekrefter Lars Hultén, VD i Swisslog Norden. Hos Pepsi Bottling Ventures (PBV), en stor amerikansk produsent, leverandør og distributør av PepsiCo-drikker, økte lagringskapasiteten med hele 60 prosent.
   Skytler og satellitter brukes for lagring og henting av paller. Vertikale transportører muliggjør at skytlene kan brukes på alle nivåer i pallereolen. På PBV har PowerStore en kapasitet på 580 inn- og utlagringer per time. I tillegg kan kunder dra nytte av det moderne styringssystemet og den energibesparende driften på grunn av avanserte mekaniske og elektriske komponenter fra en produksjonsprosess som oppfyller ISO 14001, og som bygger på en miljøvennlig produktdesign.
   PowerStore er en del av Swisslogs produktportefølje som imøtekommer kravene til Industri 4.0. Swisslog opplyser at systemet enkelkan t integreres med selskapets programvareplattform SynQ eller kombineres med de fleste andre moderne lagerhåndteringssystemene. PowerStore er fleksibelt og kan brukes i flere ulike bransjer. I tillegg kan systemet installeres i fryselager med temperaturer helt ned til –30 °C.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1