Tips redaksjonen
31.08.2015

Svedbergs satser stort på dusj

– Vårt beste dusjsortiment noensinne, sier Svedbergs selv om årets nyheter. De såkalte gangjernsdusjene har fått en real ansiktsløftning med serien 180*. De store glassene gir luft og rim og en nesten luksuriøs følelse.

Noe ekstra i baderommet
180* er en dusjserie utviklet og designet for alle som vil ha noe ekstra i baderommet. Her finnes alle funksjoner innebygd, som gjør det praktisk, komfortabelt og sikkert å dusje. Serien er utviklet av Svedbergs Inhouse Design, Svedbergs egen avdeling for produktutvikling.

Fleksibelt og måltilpasset
Dusjene finnes i mange ulike varianter, fra de mer tradisjonelle til skjermvegger og løsninger for hjørne, nisjer og walk in. Svedbergs tilbyr stor valgfrihet når dusjene skal settes sammen. Du kan velge mellom ulike modeller, størrelser og farge på glasset. Som tilvalg finnes en praktisk dusjplate.
   – For alle som har høye, skrå eller vanlige vegger og gulv, eller som kanskje ønsker et hull i glasset, kan dette løses. Ettersom vi har full kontroll over produksjonen, kan vi lett gjøre spesielle tilpasninger, sier Stefan Svensson, vVd på Svedbergs.

Praktiske og smarte løsninger
Dusjene finnes enten med svingbart eller faste gangjern. Dusjer med svingbart gangjern har for eksempel dører som kan svinges inntil vegg, noe som frigir gulvplass. Dørene er selvstengende de siste centimeterne.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1