Tips redaksjonen
30.12.2013

Superspirenyhet hos Baker Hansen

Nytt fra høsten av hos Baker Hansen er grønnsaksknekkebrød. Knekkebrødet inneholder hele 50 prosent spirer, blant annt brokkoli- og kløverspirer. Superspirene blir produsert i Norge på Hoppestad gård. Dette er økologisk og kortreist mat på sitt beste.

Det er en glede å kunne dele det glade budskap om at du nå finner grønnsaksknekkebrød i alle våre bakerikafèer, opplyser selskapet. Knekkebrødene er laget av superspirer – brokkoli- og kløverspirer. Kløverspirer er en naturlig kilde til proteiner og fiber, og brokkolispirer betraktes som en komplett matkilde, da de inneholder alle essensielle aminosyrer. 
   En spire som blir til en hel grønnsak, inneholder en høy konsentrasjon av helsebringende næringsstoffer, som viktige vitaminer og mineraler. Superspirer er kort og godt grønnsaker som fortsatt ”lever”, og ”levende mat” er en utmerket kilde til enzymer. 
 
  Spirene fra Hoppestad gård er nøye utvalgt i samarbeid med Hippocrates Health Institute i USA, som har mer enn 50 år med erfaring når det gjelder å være pionerer i styrking av immunforsvar og ”mat som medisin”. Produksjonen tilfredsstiller de strengeste krav til økologisk mat. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1