Tips redaksjonen
28.05.2014

Supermoderne maskin øker konkurransekraften for Lesjøfors

Som første fabrikk i Skandinavia har Lesjöfors Banddetaljer investert i ny, avansert maskinteknikk fra tyske Bihler. Mer stabil produksjon, høyere presisjon og kortere omstillingstider er noen av fordelene.

Lesjöfors Banddetaljer investerte høsten 2013 i en toppmoderne Bihler GRM NC, en maskin som muliggjør stansing og bøying av stadig mer komplekse og krevende produkter. Lesjöfors er først i Skandinavia med denne avanserte maskinteknikken. Maskinmodellen er helelektrisk og gir muligheten til raskere omstillingstider enn det tidligere mekanisk kamstyrte maskiner kunne. Dette gir økt fleksibilitet ved lave volumstørrelser.
  Maskinen gir en mer stabil produksjon og høyere presisjon. Investeringen muliggjør også flere og mer avanserte operasjoner i én og samme prosess.  
  – Jeg er overbevist om at investeringen styrker vår posisjon på markedet enda et skritt. Vi ser allerede nå prosjekter der vi drar nytte av teknikken. Vi klarer flere og mer komplekse operasjoner i samme prosess, og det på en langt mer effektiv måte. Dette skaper selvfølgelig merverdi for våre kunder, uttaler Jakob Lindquist i Lesjöfors Banddetaljer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1