Tips redaksjonen
12.11.2018

Suksess med digital utvikling av integrerte forsyningsløsninger

Med vekt på digital utvikling av automater til integrert forsyning, høstet TESS lovord under ONS. Suksessen videreføres på Industriens Motemesse.

Offshore Northern Seas (ONS) ble en stor suksess, både sett med TESS og arrangørens øyne. Hele 68.000 besøkte årets messe og TESS nøt en lang rekke interessenter på sin stand.
   – Overraskende, men ikke uventet, uttaler CO Erik Jølberg i TESS og fortsetter:
– Behovet for digitalisering var godt forankret i de besøkendes hoder, og når vi kunne vise fram både vanlige vareautomater klargjort for utlån og et selvbetjent lager – ja, da er suksessen sikret.

Automatisk etterfylling av lagrene

Scanning begynner å bli velkjent i detaljhandelen. Nå blir også scanning tilgjengelig på de fleste arbeidsplasser og anleggsområder. Via mobildekning kan TESS tilby automatisk etterfylling av lagrene og spesifiserte uttaksoversikter etter brukernes ønsker.
   TESS er en norskeid og landsomfattende leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold (DVH). Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester i vidt omfang. I tillegg er TESS en ledende norsk aktør innenfor sveisemaskiner og sveisemateriell, rengjøringsmaskiner, personlige verneprodukter, verktøy, rekvisita etc. Omkring kjerneproduktene har TESS bygget opp et stort tjenestetilbud lokalt og en egen teknisk divisjon sentralt. I sistnevnte skjer blant annet produksjon av spesialslanger og produksjon av en rekke ferdigprodukter innen hydraulikk og subsea.

Om TESS

Vårt marked er i første rekke industrikunder både on- og offshore. Produktene distribueres gjennom mer enn 130 egeneide servicesentre spredt over hele landet. Alle med lokalt tilpasset tjenestemeny og lager. TESS har sitt hovedkontor i Lier kommune utenfor Drammen. Vårt hovedmarked er Norge, men vi er også tilstede i utlandet. TESS International har som oppgave å koordinere den globale virksomheten til TESS, som i dag omfatter servicesentre i Danmark, Skottland, Brasil, Singapore, Spania og USA.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1