Tips redaksjonen
20.07.2015

Subsea under pressure – innovating for the next wave

Subsea-industrien er under press, men UTC 2015– Underwater Technology Conference – går som planlagt. Konferansen, som er viktigere enn noen gang, er en arena der aktørene innenfor undervannsindustrien kan komme sammen, utveksle kunnskaper og ideer og diskutere nye løsninger.

UTC arrangeres i Bergen 17.–18. juni og er den 21. i rekken. Det er ventet 900 besøkende med tilknytning til bransjen og 60 utstillere. Utstillerne vil presentere sine produkter og løsninger i Grieghallen (Dovergubbens Hall), som ligger i umiddelbar nærhet til konferansefasilitetene.

Rikholdig seminarprogram
Åpningstalen om morgenen 17. juni vil bli holdt av  dr. Helge H. Haldorsen, 2015 President, SPE International. Margareth Øvrum, Executive vice president Technology, Projects and Drilling, Statoil, vil deretter holde et innlegg med tittelen “Driving for value creation and industrialization”.  Mike Garding, CEO, OneSubsea, vil fortsette med temaet “Handling pressure through technology”, og Geneviève Mouillerat, Vice-President Projects & Construction, Total, vil avslutte denne sesjonen med innlegget “Challenging project execution”. Etter åpningstalen og innleggene følger en paneldiskusjon.
  I de to dagene konferansen varer, vil det bli et rikholdig konferanseprogram med deltakelse fra kompetente foredragsholdere innenfor undervannsindustriens mange fagområder.

Studentprosjekter
For andre år på rad inviterer UTC studenter fra hele verden til å delta med prosjekter om temaer med tilknytning til subsea-industrien. Det kan være temaer om innovasjon, utvikling av undervannsfelt, forenklinger, standardiseringer, om industrisamarbeid og kostnadsreduserende tiltak. Prosjektene presenteres på konferansen.

UTF
UTF – Underwater Technology Foundation Subsea Award – er en pris som er opprettet for å belønne fremragende prestasjoner innenfor undervannsindustrien. Den deles ut på UTC og går til en person eller en gruppe personer som har bidratt til kunnskaper og forståelse av undervannsteknologien gjennom utvikling av nye produkter, tjenester eller prosesser.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1