Tips redaksjonen
27.03.2014

Subsea Valley Conference – Norges viktigste møteplass for subsea-næringen

Subsea Valley Conference arrangeres for femte gang 2.–3. april i Telenor Arena på Fornebu. Konferansen har befestet sin posisjon som Norges viktigste møteplass for subsea-næringen.

Representanter og ledere fra flere viktige teknologimiljøer møtes på Subsea Valley Conference 2.–3. april. Temaene på konferansen er teknologi, kompetanse og konkurransekraft. Spørsmål som tas opp, er: Hvordan skal Norge utvikle og forsterke sin posisjon som verdensledende på teknologi i fremtiden? Kan vi bedre vår konkurransekraft ved å lære fra luft- og romfartsindustrien? Hvis kunnskap skal erstatte oljen, betyr det at vår næring ikke er en kunnskapsindustri? Hvordan skal norsk leverandørindustri tilpasse seg et globalt konkurransebilde?
  På konferansen vil deltakerne møte et bredt spekter av anerkjente og spennende foredragsholdere. Blant disser er statsminister Erna Solberg, kunnskapsminister Thorbjørn Røe Isaksen, dr. Pascal Lee, styreleder for Mars Institute og Haugthon-Mars-prosjektet, Geir Slora, Senior Vice President i Statoil, Eva Kristensen, Managing Director for GE Oil & Gas Nordic, Torger Reve, professor i strategi og industriell konkurranseevne ved Handelshøyskolen BI, Liv Hovem, Director of Division Europe and Southern Africa, DNV GL Oil & Gas, Torbjørn Kjus, Oil Analyst i DNB Markets og Agnes Paillard, styreleder i Aerospace Valley og Vice President for forskning og teknologi i EADS.
  På konferansen vil det bli et eget program for barn, unge og studenter for å øke interessen for realfag for denne gruppe slik at det kan utdannes kompetente ingeniører i fremtiden. 
  Konferansen har hatt en betydelig utvikling, fra 16 utstillere og 150 besøkende i 2010 til 155 utstillere og 2500 besøkende i 2013. Også i år vil messeområdet bestå av et mangfold av selskaper som viser frem sine produkter og tjenester. Det vil også bli et innholdsrikt sosialt program.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1