Tips redaksjonen
20.07.2015

Styrker kundeløftet med nytt globalt distribusjonssenter

I mars implementerte Rittal sitt nye globale distribusjonssenter, en investering på 40 millioner euro som skal styrke løftet om at Rittal er ”Raskere – bedre – overalt”. Med distribusjonssentret er målet å sikre levering innen 24 eller 48 timer til kunden.

– Nesten hver region i Europa, der vi er etablert, kan nås fra dette lageret innen 24 timer. Det er en leveringstid som vi vet er etterspurt av våre kunder. Konseptet er ment å omfatte andre regioner i de kommende årene, understreker Per Magnusson, produktsjef for innkapsling hos Rittal.
   Rittal produserer og markedsfører blant annet skap og kapslingsteknikk for industri- og IT-drift. Det nye distribusjonssenteret styrer effektivt både selskapets sortiment av større skap og mindre komponeneter, for eksempel klimatisering. Anlegget omfatter et høytlager med plass til 21 500 paller og et automatisert system for lagringskasser med 25 000 plasser. Høytlageret har vært i drift siden november, mens resten av anlegget ble ferdigstilt i mars.
   Det nye globale distribusjonssenteret er etablert i Haiger i Tyskland. Det komplimenterer Rittals logistikkjede som omfatter 90 lagerplasser over hele verden.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1