Tips redaksjonen
11.03.2014

Strekklapper for tøffe målemiljøer

HBM har utviklet en innkapslet strekklapp med fire flerlederkontakter som, ved hjelp av stabilitet, enkel installasjon og høy presisjon, vil kunne tilby helt nye muligheter til brukerne. Den nye HBM V-serien vil gjøre strekkmålinger utendørs, for eksempel på jernbanespor, båter og skorsteiner, vesentlig enklere.

Høy mekanisk beskyttelse av strekklappen er avgjørende for at målinger i tøffe miljøer under strukturtesting skal være vellykket, og det forventes at verken værforhold eller lange ledere vil gjøre måleresultater ugyldige. 
  For å løse dette har test- og måleselskapet HBM utviklet en innkapslet strekklapp med fire flerlederkontakter. Denne innkapslingen gir en optimal beskyttelse av strekklappen mot støt og fukt. Konstruksjonen gjør installeringen av strekklappen enkel og rask, uten behov for ekstra tildekking. De fire tre meter lange flerlederkontaktene på strekklappen passer spesielt godt for tilkobling til måleforsterkere fra HBM med utvidet Kreuzer-krets. Denne kretsen kompenserer for tap av spenning som en følge av lange ledere eller temperaturpåvirkninger på kabelen, og gjør det mulig å utføre målinger med høy presisjon. Målinger utendørs, for eksempel på jernbanespor, båter og skorsteiner, blir vesentlig enklere. 
  V-serien fra HBM med fire flerlederkontakter fås i to versjoner. Den ene med en motstand på 120 Ohm og den andre med en motstand på 350 Ohm. Det gir brukeren størst mulig fleksibilitet under implementeringen av strukturtester.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1