Tips redaksjonen
20.07.2015

Store maskiner satt på prøve på E&H ’15

Fagfolk fra entreprenør- og anleggsbransjen ble inviteret til massevis av aktivitet på fagmessen Entreprenør og Håndværk ’15 i Herning i mai. Og allerede den første dagen ble det flyttet mye jord for å demonstrere maskinenes egenskaper.

De store dumperne og dozerne ble utfordret fra starten, da Danmarks største arbeidende fagmesse for entreprenør- og anleggsbransjen, E&H ’15, åpnet med 115 utstillere på MCH Outdoor Arena i Herning.
   Det var en utendørs, arbeidende fagmesse, der de besøkende både kunne se og prøve maskinene i drift. Og det var tydelig at både maskinene og deres erfarne førere ble utfordret mens de flyttet tunge lass med jord.
   Andre maskiner viste hvordan for eksempel trestammer på kort tid ble omdannet til flis.
   Selv om de store entreprenørmaskinene tok det meste av oppmerksomheten, viste en av de minste – en Bobcat – at den også kunne være med. Med en svært erfaren fører ved rattet ble det demonstrert hvor raskt og lett den lille maskinen kunne skifte fra den ene funksjonen til den neste.
   På messen var det også anledning til å se hvordan store knuseanlegg forvandler betong og annet avfall til slagg og gjenbruksmaterialer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1