Tips redaksjonen
26.10.2015

Store høstopplevelser for bil- og caravaninteresserte

Det skjer saker og ting til glede for bil- og caravaninteresserte denne høsten. 17.–20. september arrangeres caravanmessen i messesenteret på Lillestrøm. Samtidig starter den store bilmessen i Frankfurt, og 23. oktober blir det motorshow med streetcars, amcars trucks og bikes, denne gangen også på Lillestrøm.

Det meldes om stor interesse for bobiler og campingvogner her i landet. Norges CaravanBransjeforbund (NCB) lover tidenes caravanmesse på Lillestrøm 17. til 20. oktober.
Her kan interesserte studere alle merker av bobiler og campingvogner og i tillegg alt av fortelt, isolerte fortelt, tilbygg, og alt av annet ekstrautstyr og nyheter man kan trenge til ferien eller andre aktiviteter.   
   Et helt annet sted, men på samme tid, nemlig i Frankfurt, arrangeres den 66. internasjonale bilmessen med 1000 utstillere fra 40 land. Dette er en av de virkelig store bilmessene – et mekka for bilentusiaster. Her presenteres årets nyheter og det aller siste innenfor bilteknologi og design. Messen varer i hele ti dager i perioden 17. til 27, september.
   En drøy måned senere, nærmere bestemt 23. oktober åpner Oslo Motor Show på Lillestrøm med det råeste innenfor streetcars, amcars, trucks, bikes og motorsport. Messen har etablert seg som landets viktigste møteplass for motorbransjens næringsliv, sportsutøvere og den voksende gruppen av bilentusiaster. Messen varer til 25. oktober.
   Vi mener at de nevnte begivenheter fortjener plass i avisen, og vi har derfor en egen seksjon for bil og caravan i denne utgaven. Vi kommer tilbake med en mer fyldig presentasjon av Oslo Motor Show i neste utgave av avisen, som kommer ut ca. to uker før messen starter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1