Tips redaksjonen
01.07.2016

Stjernespekket Børning-innspilling

Den første Børning-filmen var en gigantsuksess på norske kinoer, og var med nesten 400 000 kinobesøkende den mest sette norske filmen i 2014. Oppfølgeren blir enda mer spektakulær enn den første filmen – blant annet fordi handlingen foregår på vinterføre.

I vinter var det klart for innspillingen av en viktig scene i filmen i Oppdal, da noen av de viktigste karakterene i filmen, Ford Mustangen med kallenavn Lillegul og Anders Baasmo Christiansens rollefigur Roy, var innom Dekkmann-verkstedet i Trønderlags-bygda. Hvis du vil vite akkurat hva som skjer, må du vente til filmen har premiere 5. oktober, men det er liten tvil om at det blir underholdende.
   Flere ansatte fra både Dekkmann og Continental hadde fått statistroller i forbindelse med innspillingen på stedet. Blant dem var Lill-Hedvik Greaker som til daglig jobber hos Dekkmann i Tromsø, men som nå hadde tatt turen for å være «ansatt» i Oppdal.
   – Det var veldig morsomt å være med på, og jeg er helt sikker på at sluttresultatet blir veldig bra, sier Greaker.

Lamborghini i slalåmbakken
Det var ikke bare på den lokale Dekkmann-avdelingen det ble spilt inn scener denne dagen. Et par kilometer unna ligger nemlig det lokale alpinanlegget Vangslia, og her var det samlet et knippe biler man sjelden ser på norske veier – og langt mindre i et alpinanlegg.
   Stuntsjåførene bak rattet sørger for at bilfilmen blir akkurat så heftig som man forventer, og det inkluderer blant annet å lose en Lamborghini Huracan med en prislapp på godt over tre millioner kroner opp flere heng i slalåmbakken.
   – Presisjonskjøring som vi driver med her, hadde vært umulig uten å ha gode dekk vi kan stole på, sier Ismail Salih. Han er én av de profesjonelle sjåførene som er leid inn for å gjennomføre scenene som skal imponere publikum når filmen kommer på kino.
   Premieredato er satt til 5. oktober, og filmen vil være tilgjengelig på kino over hele landet.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1