Meny
30.06.2020

Sterk italiener gjør trestammer til småflis

Italienske Cangini Benne lanserer nå skogrydderserien Mulcher Force One i Norge.

Lanseringen markerer starten på en utvidet satsing i det norske markedet.
Cangini Bennes nye skogrydderserie lanseres i Norge i samarbeid med utstyrsleverandøren Wee.no, og blir en del av den norske importørens portefølje innen proffutstyr. Mulcher Force One er utviklet for å håndtere de største og tyngste jobbene rundt rydding av skog og mark, og kan benyttes i forbindelse med anleggsarbeid, veirydding, jernbaneydding eller linjerydding.
   Cangini Benne Mulcher Force One er tilgjengelig i to forskjellige modeller, TX5 og TX6 – der sistnevnte har de største målene. Skogrydderserien kommer i totalt fem forskjellige bredder, fra 101 til 155 cm, og passer til bruk på gravemaskiner fra åtte til 20 tonn. Force One forestry-serien har stor arbeidsflate og hydraulisk justerbare sidedeksler for rask endring av arbeidsvinkel.
   Tre ulike typer rotorer oppfyller forskjellige bruksområder: Roterende, foldbare metallblad som passer til å rydde busk og kratt; faste metallblad for tøffere vekster, samt en rotor med knivblad som enkelt knuser trestammer opp til 220 mm i diameter til småflis.
   Den nye serien har en nyutviklet, patentert løsning: En innebygd vifte bruker rotasjonskraften for å skape ventilasjon til ventilblokken, noe som avkjøler hydraulikkoljen og skaper jevn arbeidstemperatur over tid.

– Nordmenn stiller krav
Cangini har store forventninger til den nye skogrydderserien i Norge, forteller International Sales Director i Cangini Benne, Antonio Cannao.
   – For å lykkes i Norge må man levere utstyr som tåler store påkjenninger og ofte store temperatursvingninger. Norske entreprenører og offentlige operatører har gjerne høyere krav til kvalitet sammenliknet med andre markeder vi opererer i, sier Cannao.
   – Force One-serien er Canginis nyeste, og vi ser frem til å få den ut i Norge i samarbeid med Wee.no, sier Antonio Cannao fra Cangini Benne.

Åpner med TX5
Det er i første omgang TX5 som slippes på det norske markedet, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.
   – Det norske markedet har vært preget av manuell linjerydding på grunn av svært variert terreng. Dette vil nok fortsette, men maskiner som TX5 gir overlegen kapasitet der behovet er størst, sier Bakken.
   – Cangini Benne feiret nylig 30 års jubileum, og er en tradisjonsrik bedrift med et sterkt merkenavn på verdensbasis. Det er kombinasjonen av disse styrkene som gjør at vi nå satser sammen med Cangini i Norge, avslutter maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

« Tilbake

 Makeweb 4