Tips redaksjonen
09.12.2016

Steinsvik og DNV GL - Business Assurance utvider samarbeidet

Det er inngått en rammeavtale mellom Steinsvik AS og DNV GL – Business Assurance om produktsertifisering av fórflåter for havbruksnæringen.

Sertifiseringen gjøres i henhold til NYTEK-forskriften og NS 9415. I avtalen ligger bl.a. produksjonsoppfølging av stålarbeidene ved verkstedene hvor flåtene produseres. DNV GLs internasjonale tilstedeværelse betyr at de vil benytte sine lokalkontorer der produksjonen foregår for inspeksjoner underveis i produksjonsprosessen.
   – Denne rammeavtalen utvider og viderefører samarbeidet vi har hatt med Noomas, som i 2015 ble kjøpt opp av DNV GL– Business Assurance, sier Head of Projects i Steinsvik Ronny Askeland. – Trenden går mot tøffere lokaliteter og et økt krav til dokumentasjon av produktene hos våre kunder. Vi merker et økt fokus på flåter som ivaretar fremtidige behov.
   – Steinsvik leverer 16 flåter bare i 2016, samarbeidet vil kvalitetssikre leveransene våre, samtidig vil vi styrke vår fokus på flåtenes funksjon og fôringsanlegg. Avtalen med DNV GL – Business Assurance kvalitetssikrer konstruksjon og dokumentasjon, og vi er glade for å kunne samarbeide med et verdensledende sertifiseringsorgan på våre flåter. Sier Askeland.
   Liv Solveig Olafsson, sektoransvarlig for havbrukstjenester i DNV GL – Business Assurance forteller: – Steinsvik er en viktig aktør i bransjen, og vi imøteser denne avtalen med glede. Vi er glad for at vi gjennom vår globale tilstedeværelse kan bidra til en vinn-vinn situasjon for begge parter, og vi ser frem til å følge produksjonsprosessen tett.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1