Tips redaksjonen
02.09.2014

Steinsvik lanserer ny generasjon FlexiBridge

Under fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim viste Steinsvik en ny generasjon FlexiBridge instrumentkonsoller. Under utviklingen av de nye konsollene er det spesielt lagt vekt på ergonomi og brukervennlighet. Alle pultene har hev/senk-funksjon som standard og er designet for å oppnå optimal sikt fra styreposisjon.

Redere og verft tenker langsiktig og er klare på at arbeidsplassen skal vare i mange år. De er kvalitetsbevisste og legger vekt på å tilby mannskapet et moderne og funksjonelt arbeidsmiljø med fokus på HMS og sikkerhet. FlexiBridge gjør det mulig for reder og verft å velge instrumenter og løsninger fra foretrukne produkter/leverandører til en integrert løsning med et homogent og stilrent brodesign. 
  – De nye bropultene har også en forbedret kabelføring i forhold til forrige generasjon, sier Odd Idar Erland, salgssjef i Steinsvik Maritime.  – Dette forenkler arbeidet med installasjon og gir god beskyttelse for kablene under heving og senkning av konsollene.  

Ny NORSOK-arbeidsstasjon
Steinsvik viser også en ny NORSOK-arbeidsstasjon under Nor-Fishing. Dette er en arbeidsstasjon som er spesielt utviklet for flyttbare rigger, men som også har funksjonalitet som gjør den aktuell både for skip og fôrflåter. Arbeidsstasjonen er basert på kravene som NORSOK-standarden setter til ergonomi og siktlinjer.
  Første generasjon FlexiBridge ble introdusert i 2006. Løsningen har blitt levert til en lang rekke fartøy, både fiskebåter, offshorefartøy og rigger.  

Åpnet ny fabrikk i Asia
Steinsvik Group har hovedkontor og produksjon på Frakkagjerd ved Haugesund. I februar åpnet Steinsvik ny fabrikk i Asia, nærmere bestemt i Nha Trang i Vietnam. Videre har Steinsvik datterselskaper i Skottland og Chile og er representert gjennom forhandlere i Tyrkia, Canada, Færøyene og Australia. Steinsvik leverer en lang rekke produkter og løsninger til maritime næringer, til offshoreindustrien og til havbruk. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1