Tips redaksjonen
01.05.2016

Statoil-avtale i Brasil

TESS har inngått rammeavtale med Statoil som slangeleverandør i Brasil. Rammeavtalen er et ledd i å videreføre arbeidet med trygge og kostnadseffektive leveranser til Statoils drift i Brasil.

TESS har vært slangepartner for Statoils drift på forskjellige steder over hele verden i flere år. Den nytegnede rammeavtalen markerer at partene har nådd et nytt samarbeidsnivå i Brasil. Avtalen ble høytidelig signert i Statoils kontor i Rio de Janeiro, med tilstedeværelse fra ledelsen i TESS og i Statoil.

Kvalitet og sikkerhet
Country Manager Håkon Bringsværd, TESS Brasil, er meget tilfreds.
   – Denne avtalen åpner et nytt og spennende kapittel i forholdet mellom TESS og Statoil. Det befester veien mot en ny æra i vår tilstedeværelse på det brasilianske markedet. Vi er stolt av kvaliteten og sikkerheten som ligger i våre produkter, løsninger og tjenester. Den er et resultat av vår omfattende erfaring i olje- og gassindustrien og vårt sterke partnerskap med ledende kvalitetsprodusenter. Vi er glade for at Statoil bestemte seg for å velge TESS i forbindelse med sin drift i Brasil, sier Bringsværd.

Avgjørende for suksess
Direktør Knut Jølberg i TESS International understreker fordelene med et tettere samarbeid.
   – Denne avtalen er basert på en felles overbevisning om at en sterk forsyningskjede og et tettere samarbeid mellom partene er avgjørende for etablering av velfungerende offshoredrift og også nøkkelen til suksess i dagens utfordrende marked. Vi har arbeidet sammen med Statoil i flere år og vi er stolt av at denne rammeavtalen for Brasil gikk til oss, sier Knut Jølberg.

Slanger og tjenester
Avtalen omfatter leveranser av bunkringsslanger og støttetjenester. I henhold til avtalen skal det arbeides videre med å effektivisere prosessene rundt anskaffelser og responstid. Intensjonen mellom partene er å samarbeide i samsvar med den offensive samarbeidsutviklingen som for tiden pågår på andre lokasjoner utenfor Brasil.

Kilde: TESS

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1