Tips redaksjonen
16.12.2015

Stars Wars til tenåringsrommet

I anledning verdenspremieren på den nye Star Wars-filmen The Force Awakens lanserer Velux Norge en nye kolleksjonen blendingsgardiner til sine takvinduer.

Med fire Star Wars-motiver tar samarbeidet mellom verdens største produsent av takvinduer og Disney et nytt innovativt skritt.
   Denne gangen er det tenåringsrommet som blir tilgodesett med en unik blendingsgardin. De fire motivene er spesialdesignet for Velux takvinduer i samarbeid med Disney. De to selskapene har tidligere samarbeidet om å utvikle blendingsgardiner for barnerommet med motiver med Mikke Mus, Minnie Mus, Bambi, Ole Brumm, Fly og Prinsesse.
   Dagens lansering av blendingsgardiner fra Star Wars-filmen The Force Awakens gir motiver for aldersgruppen der Star Wars har sine mange ihuga fans. Motivene skal både motivere til kreativitet og holde dagslyset ute når det er på tide å sove.
   Velux takvinduer er en fin måte å gjøre rom beboelige med mengder av dagslys og muligheter for frisk luft. Begge deler er viktig for arbeidslyst og motivasjon. Men når Star Wars inntar skjermen, gir de nye designene den rette stemningen. Når lyset slukkes, er rommet helt mørkelagt. Det gir muligheten for en god natts søvn – og kanskje kan favorittene skimtes i mørket.
   Velux har siden 1941 produsert takvinduer for å gi nye muligheter til å utnytte flere rom som oppholdsrom. Gardiner og solskjermingsprodukter har i mange år vært et naturlig tilbud til eiere av Velux takvinduer Disse fås i en rekke farger, designer og utførelser. Dette er produkter spesiallaget til Velux takvinduer og monteres med et patentert system, Pick&Click.
   Samarbeidet mellom Disney og Velux Gruppen startet i 2014 og resulterte først i en rekke motiver for de mindre barna. I forbindelse med dagens verdenspremiere på Star Wars-filmen The Force Awakens får også de litt eldre barna sine kule motiver med sine helter.
   Motivene fra The Force Awakens leveres til blendingsgardiner (mørklegging) og kan nå kjøpes i Velux nettbutikk eller hos forhandlere.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1