Tips redaksjonen
27.05.2014

Sportsklokke med innebygd pulsmåler

TomTom lanserer nå en ny GPS-basert sportsklokke som i praksis betyr at behovet for pulsbelte er en saga blott. Den nye klokken Runner Cardio, som har hele fem intensitetssoner, har pulsmåleren integrert i armbåndet.

Under trening gir klokken deg beskjed om du trenger å øke eller senke farten, og du kan følge pulsen i sanntid. Tore W. Bjørnsengen, salgssjef for TomTom i Norge, sier at klokken har et brukervennlig grensesnitt som gir kontroll på tid, distanse og hastighet under løpeturen. 
  Runner Cardio har opptil ti timers batterikapasitet i GPS-posisjon og et stort display som gjør det enkelt å holde kontroll på distanse, tid og hastighet. Klokken har også teknologi for innendørsbruk, noe som betyr at du kan måle hastighet og distanse når du løper på en tredemølle.
  – Ripefritt og vannavstøtende gorillaglass gjør at klokken tåler en støt, og at det alltid er enkelt å lese den av under en treningsøkt. Klokken er også vanntett ned til 50 meter, noe som gjør den perfekt til trening i vannet, sier Tore W. Bjørnsengen. 
  Takket være en sensor som overvåker endringer i blodtilførselen ved å lyse gjennom huden, måler Runner Cardio den eksakte hjertefrekvensen. 
  TomTom Runner Cardio er tilgjengelig på www.tomtom.com/sport til en pris av kr. 2499,-. Utgaven Multi Sport Cardio koster kr. 2699,-.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1