Tips redaksjonen
13.06.2016

Spesialtilpassede ladestasjoner for kaianlegg

Proxll AS har levert ladere til Arendal kommune og deres kaianlegg. Laderne av typen Urban er spesialtilpasset for å tåle de røffe værforholdene ved sjøen.

Sokkel av syrefast stål
Når Arendal kommune skulle etablere ladestasjoner ved kaia i byen, holdt det ikke med standard ladestasjoner. Med fare for mye vær og springflo måtte det spesialløsninger til. For å øke høyden ble løsningen en egen 50 cm høy sokkel i pulverlakkert syrefast stål som Urban-laderne ble montert på. Elektroinstallatøren ABP Elektro AS har stått for installeringen av laderne. Robin Spirene hos ABP Elektro er fornøyd med løsningen og legger til at laderne fra Proxll er svært montasjevennlige. Installasjonen består av til sammen fem ladere som representerer en verdi på kr 250 000.

Tilpassede løsninger
Produktsjef for elbil-ladere hos Proxll, Fredrik Dahle, har vært sterkt involvert i leveransen til Arendal kommune.
   – I Proxll er vi opptatt av å finne riktige løsninger som dekker kundens behov. Våre produkter kjennetegnes av å være åpne og skalérbare, noe som også gjelder våre ladere for elbil, sier Dahle. Når kunden har en utfordring som ikke dekkes av standardproduktene, forsøker vi alltid å finne gode løsninger, og jeg er godt fornøyd med det produktet vi har levert til Arendal kommune, avslutter han.
   Urban er en frittstående ladestasjon som er spesielt utviklet for å takle variable miljø- og værforhold. De har såkalt smartfunksjon som vil si at det er mulig å integrere blant annet kommunikasjons- og betalingsløsninger samt støtte for RFID-kort. Alle typer elbiler og hybridbiler kan lade på Urban.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1