Tips redaksjonen
04.03.2015

Spennende retrotrend for gulv

Mapefloor Flakes bringer det glade 70-tallet tilbake. Systemet består av dekorative plastflakes i seks ulike fargeblandinger. De legges på nylagte herdeplastgulv og dekkes med transparent lakk. Dekorativt, fargerikt og ikke rent lite nostalgisk.

– Vi ser en økende interesse for samme type flakes som vant popularitet på 70-tallet. Derfor har vi utviklet nyheten Mapefloor Flakes, forteller produktsjef Paul Stavem hos Mapei AS.
  Systemet er enkelt i bruk. Etter forbehandling legges det en primer på gulvet, etterfulgt av et av fem ulike bindemidler. Disse er selvutjevnende og kan leveres i flere ulike farger. På toppen av dette kaster du på flakes, før laget har herdet. Til slutt legger du et matt eller blank topplag for å forsegle gulvet. Resultatet er solid og enkelt å vedlikeholde.
   – Du kan velge mellom seks ferdige fargeblandinger tilpasset vårt fargekart. De leveres i størrelsene én eller tre millimeter. Hva slags uttrykk du ønsker deg, avgjør hvor mye flakes du legger på.
   Da plastflakes ble introdusert, fant man det gjerne i svømmehaller, fellesarealer i boligblokker eller offentlige bygninger. Måten lyset brytes på, gjør at man ikke er avhengig av å vaske gulvet like så ofte, noe som er en fordel der det er mye trafikk.
   – Mapefloor Flakes har svært god lysekthet og fargestabilitet. Man kan velge mellom mange ulike kombinasjoner, enten man vil ha røde flakes på grønn bakgrunn eller mer stilrent med svarte og hvite flakes på grå bakgrunn. Bare fantasien setter grenser, understreker Stavem.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1