Tips redaksjonen
29.04.2016

Spektakulær lego-film i 4d

En helt ny utgave av filmen The LEGO MovieTM, ”På nye eventyr”, vises nå i Legoland.

Filmen er spesielt utviklet for Legoland og vises i 4D. Dermed byr den publikum på en filmopplevelse helt utenom det vanlige.
   Filmen ”På nye eventyr” hadde nylig sommerpremiere i norske barnefamiliers favorittdestinasjon i sommerferien – Legoland. Animasjonsfilmen er ekstra spektakulær på grunn av de banebrytende 4D-effektene. Vind-, vann- og tåke-effektene er så spesielle at seerne føler at de blir sugd inn i filmen, og det gjør fortellingen svært levende.
   I 2014 tok The Lego MovieTM verden med storm. Filmen handler om den helt alminnelige Lego-figuren, Emmet, som legger ut på en farefull ferd sammen med Graffitijenta og selveste Batman. Filmen ble den mest sette i USA i 2014, og den var den nest mest populære filmen på verdensbasis. Publikum kan forvente en oppfølger i 2018.
   I den nye The Lego MovieTM 4D – ”På nye eventyr”, gjenforenes Emmet med sine venner, og turen går til Legoland. Det kan umulig gå galt, inntil de møter Risky Business, som har en ond plan...
   – Vi har gledet oss mye til å presentere den nye, eksklusive Lego-filmen i det fascinerende 4D-formatet for våre gjester. Det er ingen tvil om at dette er en vanvittig underholdende opplevelse, direktør i Legoland, Christian Woller.
   Filmen som varer litt over 12 minutter, vises daglig i Lego Studios, som er Skandinavias største 4D-biograf. Filmen er tillatt for alle men anbefales ikke til barn under tre år. Det deles ut 3D-briller før forestillingen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1