Tips redaksjonen
30.12.2013

Snickers Workwear satser på synlighetstøy

Snickers Workwear lanserer i høst en rekke nye modeller innenfor sortimentet synlighetstøy. En bestemt mengde slitesterkt polyester i hvert plagg sikrer at plaggene beholder formen og den intense High Vis-fargen, og at de tåler fuktighet, olje og skitt. Produktene leveres i tre ulike synlighetsklasser – klasse 1, 2 og 3.

– Synlighetstøy er et strategisk satsningsområde for oss i Hultafors Group og er noe vi vil fortsette å videreutvikle i årene som kommer, sier Sissel Kristine Andersen, produktspesialist i Snickers Workwear. – Vi får daglig henvendelser fra kunder som nå vil vurdere å skifte over til synlighetstøy for sine ansatte på grunn av strengere krav hos blant annet entrepenører de utfører oppdrag hos, sier hun.
   Ettersom Snickers Workwear anbefaler håndverkeren å kle seg lag-på-lag i den kalde årstiden, har de også High Vis-produkter for mellomlaget. Man kan velge en fôret vinterjakke eller en 2-lags GORE -TEX vinterjakke. Selskapet har samtidig utviklet en ny lang vinterjakke som er spesielt etterspurt på det norske markedet. De har også et større utvalg jakker og bukser, shorts og pikétrøyer. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1