Tips redaksjonen
08.05.2017

Smijernproduksjon i over 50 år

Østerdalsmia har siden 1964 produsert smijern for hus og hytter, både værhaner, veggmotiver, dørhåndtak/beslag og gaveartikler.

Det utvikles stadig nye produkter. Bedriften restaurerer også gamle ting og lager nye på bestilling etter kundens ønske. Det er bare fantasien som begrenser. Østerdalssmia både tegner og er behjelpelig med design og løsninger.
   Smia forhandler den selvgående og lydløse viften ECOFAN, som plasseres direkte på vedovnen. Den sprer behagelig varme, og reduserer vedforbruket. Samme teknologi er brukt i Joi-lampen, som drives av ett t-lys, og som gir en lyseffekt tilsvarende ca. 18 t-lys. Den er mye mer brannsikker enn andre levende lys og gir godt leselys.
   Spesialiteten er bearbeiding i smijern og eventuelle andre materialer. Smia har utviklet seg til å bli en moderne industribedrift med produksjon av maskinerte deler for eget bruk og deleproduksjon til andre bedrifter. Bedriften produserer også betongsager. Den gamle smieteknikken er imidlertid holdt godt ved like. Alle produktene er basert på norsk design og solid norsk håndverk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1