Tips redaksjonen
08.11.2018

Smartere hjem med Alexa

Spør Alexa og free@home® systemet utfører!

Integrasjon av Alexa
ABB-free@home® kan kontrollere lys, persienner, oppvarming og scener gjennom Amazons skybaserte taletjeneste, ved å fortelle Alexa hva de vil utføre. For eksempel: "Alexa, slå på taklyset", "Alexa, sett temperaturen til 22 grader", eller "Alexa, åpne persienner". Alt brukeren trenger å gjøre, er å koble sin Amazon-konto til deres myABB Living Space®-konto ved hjelp av Alexa-appen, og Alexa blir aktivert.

Stemmekontroll
ABB-free@home® kan enkelt styres via talekommandoer. Du behøver ikke å lære spesielle kommandoer eller arbeidskrevende konfigurasjoner. Snakk med systemet som om du snakker med en annen person. Systemet forstår kommandoer som "Slå på alle lysene!" og vil til og med svare ved å si "Okay - alle lamper er slått på". Alexa kan også svare på spørsmål som for eksempel, "er lysene fortsatt på? "Stemmekontrollen startes ved å trykke på mikrofonknappen på brukergrensesnittet til ABB-free@home® appen, eller bare si "Alexa".

Integrasjon av tredjeparts produkter og tjenester
ABB-free@home® tillater integrering av tredjeparts produkter og tjenester. Omfanget vokser jevnt. ABB-free@home® støtter integrasjonen av Sonos trådløse hjemme- og lydsystem, og Amazons skybaserte taletjeneste Alexa. Dette gjør det mulig å styre hjemmefunksjoner som lys, persienner og oppvarming ved å gi talekommandoer uten at det er nødvendig å gripe til smarttelefonen. Takket være integrasjonen av Sonos, kan musikk integreres i scener og styres gjennom sensorer, berøringspaneler og ABB-free@home® appen.

Hva er free@home®?
free@home® er en fremtidsrettet, fleksibel og intuitiv løsning for hjemmeautomasjon som gir økt komfort, sikkerhet og energieffektivitet. Systemet finnes i både kablet og trådløs utgave. Med kun 230V tilførsel er free@home enkelt å installere og perfekt for både nybygg og modernisering. Med trådløst system kan til og med gamle bygg bli omgjort til smarte hjem.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1