Tips redaksjonen
08.06.2015

Smarte og stilige kontakter øker sikkerheten og tilgjengeligheten

Varmecomfort lanserer nå smarte stikkontakter (Smart Socket Systems) for næringsbygg og privatboliger. – Løsningen rydder opp i skjøteledninger og kabler som ligger henslengt på gulvet. De kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, mener markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort AS.

Standardutgaven av stikkontaktløsningen leveres med USB-lader som gjør det mulig å lade mobiltelefon og nettbrett samtidig. I tillegg leveres systemet med både skjermutgang og HDMI.
   – Smart Socket Systems er et konsept som forenkler strøm- og signaldistribusjonen i hjemmet og på arbeidsplassen. Ved å samle alle innganger i ett og samme produkt oppnår brukeren en løsning med en høyere sikkerhet, bedre ergonomi og plassbesparelse, sier Ruud. Han har stor tro på utbredelsen av løsningen på det norske markedet. – Prismessig er det langt rimeligere sammenliknet med konkurrerende produkter på markedet, understreker han.
   Varmecomfort har i lengre tid vært på utkikk etter et produkt som kan være en god erstatter for tradisjonelle stikkontakter.
   – Strømdistribusjonsutstyret vil løse de fleste problemer og revolusjonere såkalt in-house strømforsyning, sier Ruud. Han kan fortelle at produktet føyer seg inn i rekken av flere installatørprodukter som Varmecomfort distribuerer til elektromarkedet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1