Tips redaksjonen
26.01.2018

Smart plassoptimalisering til pickupen din

Med en robust utformet Hardtop fra Sortimo kan du oppgradere lasteplanet på pickupen din til et alminnelig varerom.

Løsningen gir deg full frihet til å bruke lasteplanet som det passer deg best – uansett om du bruker bilen privat eller profesjonelt.
   En pickup er designet til å kjøre i vanskelig fremkommelig terreng og under barskt vær, men det du transporterer med på lasteplanet, er derimot ikke like godt sikret. Men nå har Sortimo utviklet en serie av robuste Hardtops som passer alle slags pickup-modeller på det norske markedet.
   – Med en Hardtop er det enkelt å holde utstyr og materialer i sikkerhet mot vind og vær, støv, gjørme og snø, og det som ellers kan virvles opp på lasteplanet. Du oppnår full frihet til å bruke lasteplanet på pickupen din akkurat som det passer deg, forteller daglig leder Ole-Andreas Pettersen fra Sortimo.  – De nye Hardtops er samtidig utformet slik at de følger bilens design og de kan leveres i matchende farger slik at de fremstår som en integrert del av bilen. Du får på denne måten fult ut benyttet deg av mulighetene i pickupen din, fortsetter han.

Flere løsninger for målrettet individuelt behov
Sortimos nye Hardtops lanseres i fire forskjellige modeller med boringsfri monteringsbeslag. Dermed unngår man å få borehull i bilen etter montering og avmontering.
   Modellene RS Hardtop og Utility Hardtop er målrettet profesjonelle håndverkere som blant annet stiller høye krav til oppbevaringssikkerhet og plassutnyttelse. Derfor kan de begge enkelt integreres med Sortimos TopSystem som gir enda mer plass i høyden uten å kompromittere sikkerheten under kjøreturen. Taket på Utility Hardtop er dessuten så sterk at den kan bære last på opptil 100 kg i statisk vekt.
   – En annen mulighet er å integrere et annet Sortimo innredningssystem som Globelyst eller den mobile WorkMo og på denne måten forvandle den profesjonelle pickupen til en terrengkjørende varebil, forklarer Pettersen.
   Til friluftsentusiaster og andre som bruker pickup privat og som ønsker å bruke lasteplanet bedre, skal modellene Grand Hardtop og S Series Hardtop være spesielt godt egnet. Grand Hardtop har en fjernstyrt sentrallås og pop-up sidevinduer som gjør det enkelt å gå tilgang til utstyr på lasteplanet, mens S Series Hardtop leveres med utadslående vinduer. Det er dessuten enkel tilgang via bakluken, og begge modellene er utviklet med fokus på utsøkt design. 
   – Også her kan løsningene suppleres med originalt Sortimo tilbehør som Toolboxes eller en Under-Rail Bedliner som gir ekstra beskyttelse til gulvet på lasteplanet. Det er viktig at innredningen matcher de spesifikke individuelle behov, og vi kan hjelpe til med både råd og inspirasjonen, avslutter Pettersen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1