Meny
11.04.2016

Sløyf sløyfa med knytefrie vernesko

Synfiber er på markedet med to knytefrie vernesko. Skoene har praktisk og patentert Atop snøresystem, som gjør at man kan stramme lissene perfekt med et etthåndsgrep.

Ved å vri på hjulet får man en optimal tilpasning av verneskoen uten stramme punkter, og lissene forblir i samme posisjon hele dagen. Lissesystemet er svært enkelt å rengjøre når det blir tilgriset. Skoene har dessuten kraftig såle som gir godt feste i de fleste situasjoner.

Pluto og Mercury
Pluto er en komfortabel lavsko med metallfri spikertrampsåle og kompositt tåhette. Skoen har lav vekt, overdel i slitesterkt syntetisk materiale med refleksdetaljer og ergonomisk innersåle og gode støtdempende egenskaper. Den har verneklasse S1P E HRO SRA.
   Mercury er en vanntett, halvhøy vintermodell, som også har metallfri spikertramp og tåhette. Tørre og varme føtter sikres med HBR Micropours membran og et isolerende 200 g ThinsulateTM fôr. Skoen er produsert i solid Nubuk-skinn med forsterket hæl- og tåparti. Asymmetrisk hælkonstruksjon gir et godt fot-i-sett. Den har verneklasse SBP E WRU HRO CI SRA.

Støtabsorbering og godt feste
Begge modellene har Phylon mellomsåle og støtabsorbering i hæl som sikrer god støtdemping. Yttersålen har et godt fleksepunkt, selvrensende spor i sålen, «stige-grep» og kraftig gripemønster som gir svært godt feste hele året.
   Synfiber designer og produserer arbeidstøy og vernesko for det norske markedet. Firmaet ble grunnlagt i Sogn i 1963. I tillegg produserer selskapet kolleksjoner med arbeidstøy og vernesko for store internasjonale aktører som Stihl, John Deere, m.fl. Synfiber ble innlemmet i Würth gruppen i 2008.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no