Tips redaksjonen
12.09.2017

Slik finner du alltid en p-plass

Den nye Nissan LEAF vil bli merkets første globale modell tilgjengelig med ProPILOT Park. Teknologien bistår føreren med å parkere bilen.

ProPILOT Park hjelper sjåførene med en av de kjedeligste og utfordrende oppgaver relatert til bilkjøring. Det sørger dessuten for å gi selvtillit nok til at du kan parkere perfekt i nær sagt hvilken som helst situasjon.
   Ved hjelp av sonarer og kameraer på den nye Nissan LEAF sørger teknologien for at bilen parkeres inn på parallelle p-plasser eller inn på en p-plass med snuten eller hekken først. Det hele skjer ved å aktivere en knapp, og systemet håndterer selv gass, brems og styring. Føreren kan selv overvåke operasjonen og bryte inn ved å tråkke på bremsen hvis det er nødvending. Systemet skal tilpasse seg selv de trangeste bygater.
   Parkeringsteknologi aktivert med bare én knapp representerer en milepæl i Nissans avanserte førerassistanse-teknologi. For å bidra til tryggere og bedre kjøreopplevelse vil utviklingen av ProPILOT-teknologien være en del av Nissans Intelligent Mobility, som igjen er merkets mål for utviklingen av nye biler når det kommer til hvordan de kjøres, er motorisert og integrert i samfunnet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1