Tips redaksjonen
02.09.2016

Skriv ut når som helst og hvor som helst

UniFLOW, integrert løsning for styring av utskrifter og skanning, har blitt sertifisert av Apple for AirPrint.

Stig Hvalryg, Product Business Developer i Canon Norge

Behovet for fleksible arbeidsforhold øker kontinuerlig, og stadig flere bedrifter ønsker seg utskriftsløsninger som forenkler arbeidsflyten og bedrer produktiviteten for ansatte på farten. Dermed er det viktig at alle ansatte kan sikres støtte for alt utstyr som brukes. UniFLOW AirPrint-sertifiseringen gjør det mulig å tilby en utskriftsfunksjonalitet med svært høy kvalitet og Apple-pålitelige resultater for et bredt spekter enheter, samtidig som den sentrale styringen av utskrifts-infrastrukturen opprettholdes.
   Gode, mobile arbeidsmiljøer sikrer full funksjonalitet for alle enheter og plattformer. Apple AirPrint-tilgjengelighet med uniFLOW sikrer en sentralisert tilnærming til utskriftsstyringen, samt støtte og sikkerhet for å sikre at alle ansatte kan arbeide effektivt hvor som helst og når som helst, med alle Apple-produkter.
   Sertifiseringen betyr at iPhone-, iPad- og Mac-brukere nå får full bedriftsfunksjonalitet, inkludert ruting av jobber, brukerkontroll og sikkerhet, og dermed de verktøyene de trenger for å jobbe der de ønsker, med de produktene de ønsker.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1