Tips redaksjonen
19.12.2014

Sklisikre snøsmeltingsmatter

Polarflex presenterer nye is- og snøsmeltingsmatter som skal gi fotgjengerne større sikkerhet når de beveger seg utendørs om vinteren.

 

De sklisikre is- og snøsmeltingsmattene fra Polarflex smelter is og snø ved kontakt. Mattene er produsert av naturgummi og er lette å legge ut og å rulle sammen. Flere matter kan seriekobles på én strømkurs. Standardmattene har en tykkelse på 0,5 mm. Industrimattene er 1 cm tykke. Bruksområdet er innenfor privatmarkedet og næringslivet. Mattene kan brukes i trapper, inngangspartier, garasjer eller utenfor butikker, næringsbygg og restauranter. Det er også mulig å bruke mattene til lett teletining, tildekking av maskiner og redskap og på skipsdekk. Mattene kan leveres med automatisk av- og på-funksjon med en temperaturstyrt sensor. De kan også kobles opp mot «Ring huset/hytta varm-systemer», slik at man har isfrie partier når man kommer frem. 
   Mattene er produsert i USA og har vært markedsført i Nord-Amerika og Canada i 11 år før Polarflex importerte dem til Norge.
   Polarflex har inngått distribusjonsavtaler med alle de største elektro- og rørgrossistene i Norge og en rekke andre distributører. Produktet har godkjenninger fra blant annet Nemko og har EX-sertifisering for oljeindustrien.

Se www.polarflex.no

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1