Tips redaksjonen
11.04.2016

Skjult DAB-mottaker med kablet fjernkontroll

TT Micro lanserer Tiny Audio C11 som gir deg en DAB-mottaker og et underholdningssystem til bilen – som er skjult.

Når FM-nettet stenges, og man går over til det digitale bakkenettet i 2017, blir det stille i bilen din dersom du ikke har en DAB-mottaker. I Norge er det over 2,8 millioner kjøretøy på veiene som må gå til anskaffelse av en DAB-mottaker for å kunne fortsette å nyte radiounderholdning i bilen.
   – Det er fortsatt mange biler som kjører uten DAB-radio i dag. Dette gjelder ikke bare gamle biler, men også mange nye biler, sier Tom Vedvik i TT Micro AS.
   TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå løsningen på problemet med Tiny Audio C11, en skjult DAB-mottaker med kablet fjernkontroll og OLED-display. For landets sjåfører er dette gode nyheter fordi DAB+ digitalradio vil gi en bedre lytteropplevelse og et større kanalmangfold enn dagens FM-radio.
   TT Micro opplyser at Tiny Audio C11 er enkel å montere og lett å bruke. DAB-mottakeren passer alle biler og kan kobles på tre måter mot bilens eksisterende radio: gjennom bilens antenneinngang, gjennom FM-sender for trådløs overføring eller gjennom AUX-lydutgangen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1