Tips redaksjonen
20.07.2015

Skapt for underholdning

Toshiba lanserer nye Chromebook 2, en 13.3” Chromebook for deg som vil være produktiv og underholdt når du er på farten.

Toshiba sier dette om den nye maskinen: «Med nye Chromebook 2 kan du nyte en underholdningsopplevelse av høy kvalitet hvor som helst. Den lyse, skarpe skjermen på 13.3" er tilgjengelig både i full HD og HD. Enten du skal surfe på nettet, spille spill eller se videoer hjemme eller på farten, trenger du ikke å ofre verken lyd eller bilde med Chromebook 2. Lydkvaliteten er sikret med høyttalere fra Skullcandy, som er gjemt under tastaturet. De gir god dybde og distinksjon til hver tone.»

11,5 timers batterilevetid
Chromebook 2 veier 1,35 kg, og batterilevetiden er på 11,5 timer. Den starter opp raskt, og man kommer lett på nett med Google Chrome. Det er ingen ventetid siden Toshibas Chromebook 2 raskt har tilgang til alle oppdateringer, apper og lagrede filer. Maskinen åpner alle eksisterende, kjente filformater og lar brukerne jobbe med disse offline.

Mikrofoner med støyreduksjon
Webkameraet oppgis å ta skarpe HD-bilder og gi god videokvalitet. De doble mikrofonene har støyreduksjon slik at man ikke blir plaget av bakgrunnsstøy når man har videokonferanse med venner, kollegaer eller familie.

Forenklet og tilgjengelig lagring
Toshibas nye Chromebook gjør det enkelt å lagre og dele informasjon via flere enheter. Gjennom forhåndsinstallerte Google Drive har man 100 GB gratis lagringsplass i skyen. Det lages automatisk backup av filene gjennom synkronisering.
   Som del av Google Drive-servicen kan brukere av Toshibas Chromebook 2 bruke Google Docs for å redigere og dele filer og få tilgang til et bredt utvalg av forhåndsinstallerte Google-apper. Chromebook er kompatibel med Android-telefoner.

Enkle tilkoblinger
Det er raskt og lett å koble til andre enheter. Maskinen har to USB-innganger og en USB 3.0 som støtter «Sleep-and-Charge», slik at man kan lade mens man er på farten. Man kan for eksempel lade smarttelefonen eller MP3-spilleren mens maskinen sover. Man kan koble til eksterne skjermer med HDMI-inngangen og dele bilder eller andre filer gjennom SD-mediainngangen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1