Tips redaksjonen
05.09.2016

Skal selge Smartday gjennom Eplehuset

GSGroup har signert en forhandleravtale med Eplehuset om salg av Smartday, selskapets skybaserte planleggings-, ordre- og timeregistreringssystem for små- og mellomstore servicevirksomheter.

Forhandleravtalen innebærer at Smartday blir tilgjengelig gjennom Eplehusets bedriftssenter og 21 butikker rundt om i landet.
   – Vi er svært glade for avtalen med Eplehuset, en stor og anerkjent forhandler av attraktive Apple-produkter, tilbehør og relaterte løsninger. Vår mobile Smartday-løsning er skreddersydd for enkel implementering og bruk i SMB-virksomheter, og Eplehusets bedriftssenter og butikker er en utmerket salgskanal, sier Inge Hårsaker, nordisk salgsdirektør i GSGroup.
   Smartday er en enkel skybasert løsning for små og mellomstore virksomheter med medarbeidere på farten. Løsningen er et verktøy for effektiv ordre- og timeregistrering, elektronisk kjørebok og flåtestyring – og er tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett og PC/Mac.
   Løsningen ble lansert i Norge og Danmark høsten 2015 og har allerede ca. 8000 brukere i over 2000 serviceselskaper, blant annet innenfor håndverk, el-installasjon samt forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Smartday er utviklet for enkel integrasjon med eksisterende ERP-systemer, med standardintegrasjoner til e-conomic, Dynamics C5, Dynamics NAV og Dynamics AX.

Foto: GSGroup

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1