Tips redaksjonen
01.08.2017

Skal lede takgiganten i Norge

Icopals administrerende direktør Håkan Magnusson skal også lede Braas Monier i Norge. Han får dermed ansvaret for en komplett produktportefølje til tak og en samlet omsetning på 1,1 milliarder kroner.

BMI Group, eierselskapet til Icopal og Braas Monier, har pekt på Håkan Magnusson til å lede begge virksomhetene på det norske markedet. Svensken flyttet til Norge for to år siden da han tok over ansvaret for Icopal AS, og gode resultater belønnes nå med større ansvar.
   Icopal og Braas Monier er markedets desidert største leverandør av kunnskap og løsninger til tette bygg, med en komplett produktportefølje til alle typer tak og en omsetning som overstiger 1,1 milliarder i Norge.
   Braas Monier har 70 ansatte i Norge og en fabrikk i Årdal. Selskapet er særlig kjent for ulike undertaksløsninger og skråtaksprodukter basert på betong og tegl som Zanda. Alle produktene komplimenterer Icopals eksisterende produktlinjer, og det nye selskapet er det eneste med en komplett portefølje av løsninger til tak. Magnusson har som mål at selskapene skal bli enda viktigere partnere og rådgivere ovenfor deres viktigste kundegrupper, uansett om det gjelder for de som eier, bygger, eller leverer og selger til næringsbygg og boliger.
   – Vi er midt i et historisk skifte og påvirkes av megatrender som digitalisering, bærekraft og urbanisering. Vi skal være en viktig aktør på alle disse områdene, og utvikle løsninger, tjenester og konsepter som gjør det lettere for våre partnere og kunder å møte morgendagens behov, sier Magnusson.
   Han fremhever at det skal investeres i begge virksomhetene for bedre å møte kundenes avanserte behov for enda mer robuste og smarte løsninger. Digitalisering er et nøkkelord i den sammenhengen.
   Både Icopal og Braas Monier skal beholde sine respektive merkevarer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1