Tips redaksjonen
08.06.2015

Sjøen for Alle 2015 ble en stor publikumssuksess

Søndag 22. mars klokken 18.00 stengte årets Sjøen for Alle på Lillestrøm og Norges Varemesse. Dagens besøkstall ble 5896. Med det har båtmessen hatt totalt 25 863 besøkende, en økning på 56 prosent fra 2014. Årets messe hadde dessuten nesten tre ganger så mange utstillere som i 2014. Så alle piler ser ut til å peke oppover for både messen og båtbransjen.

Helt fra starten og gjennom hele messeuken var stemningen, tempoet og salgstallene på båter og båtutstyr økende i samtlige ustillingshaller, melder arrangøren. Teamet bak messen fikk utrolig mange flotte og konstruktive tilbakemeldinger fra besøkende i alle aldre om at messekonseptet var på vei i riktig retning. Den store økningen i antall besøkende kunne tyde på at de som stakk innom tidlig i uken, hadde fortalt venner og bekjente om en god opplevelse.

Finpussing av messekonseptet
I år hadde Sjøen for Alle satset på bredde når det gjaldt både utstillere og aktiviteter for publikum. Luksushallen ble godt mottatt som et nytt og spennende element. Målet var å gjøre messen til en god arena for alle slags utstillere fra hele bransjen og således en viktig møteplass for båtinteresserte mennesker i alle aldre.

60-årsjubilant på vei til nye høyder
I 2016 feirer Sjøen for Alle 60-årsjubileum. Det hele startet i Frognerkilen i 1956, da messen hadde 25 000 besøkende. Neste messe fant sted i 1961, og deretter ble den arrangert annethvert år frem til 1967. Da ble Sjøen For Alle en årlig tradisjon. Med tiden har Sjøen for Alle vokst til å bli den ledende båtmessen i Norge som samler bransjen og et båtlivsinteressert publikum. Sjøen for Alle arrangeres av Norges Varemesse i samarbeid med bransjeorganisasjonen Norboat.

Kilde: sjoenforalle.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1