Tips redaksjonen
04.07.2014

Singapore Airlines oppgraderer kabinen

Singapore Airlines investerer 325 millioner US dollar i å oppgradere kabinen i 19 Boeing 777-300ER. Disse flyene får det nyeste kabinoppsettet, med blant annet nye seter i alle klasser og verdens mest avanserte underholdningssystem om bord på fly.

Det betydelige investeringsprogrammet vil gjøre at hele selskapets 777-300ER-flåte får samme kabinoppsett. Oppsettet, som allerede er kommet på noen fly, har blitt den nye standarden for premium-segmentet innenfor luftfart.  

Utviklet av ledende designere
Singapore Airlines introduserte det nye kabinproduktet i september 2013, da de fikk det første av i alt åtte nye B777-300ER fra Boeing. Oppgraderingsprogrammet som nå er besluttet, vil gjøre det samme produktet tilgjengelig på ytterligere 19 fly som selskapet allerede eier. Arbeidet med oppgraderingen er forventet å starte tidlig i 2015 og avsluttes i løpet av september 2016. 
  – Tilbakemeldingene på vårt nyeste kabinprodukt har vært ekstremt positive, og våre kunder har etterspurt det på flere fly. Det har vi lyttet til, sier Executive Vice President Commercial, Mak Swee Wah i Singapore Airlines. 
  – Det nye kabinproduktet er nå tilgjengelig på utvalgte daglige flygninger til London Heathrow og til Tokyo Narita. De ble introdusert etter mer enn to års utvikling, med ledende designerfirmaer, blant annet BMW Group Designworks USA og James Park Associates, sier han.  

Økt privatliv
De nye setene på førsteklasse gir økt komfort. De har blant annet et skall-design med buede sidepaneler, for økt privatliv. Disse setene, i den moderne og innbydende kabinen, er også utstyrt med ergonomiske puter og justerbare nakkestøtter, samt en spesialtilpasset setebelysning. Setene er, med sine 89 centimeters bredde og en økt sengelengde på 208 centimeter, et av de mest romslige førsteklassesproduktene i luften. 
  De nye setene på Business Class kan lenes tilbake til 132 grader og har forbedrede ergonomiske puter. De har to nye seteinnstillinger, Lazy Z og Sundeck, som gir en enda større fleksibilitet for kundene når de skal velge ønsket stilling for å arbeide eller slappe av. Når setene gjøres om til seng, blir de markedets bredeste full-flat seter med en lengde på 198 centimeter. De har også en polstret hodepute for ekstra komfort. Oppbevaringsplassen har blitt større, med mer plass i armlenet og en oppbevaringsplass for bærbare pc.  

Avansert underholdningssystem
De nye setene på Business Class kan lenes tilbake til 132 grader (singaporeair.com.sg). Setene på Economy Class øker også komforten, med økt plass til passasjeren og ekstra benplass. Setene har ny stolrygg, med sidepolstrede hodestøtter for bedre støtte. Samtidig har setene en ergonomisk nakkestøtte, som gir mulighet for at justere høyden og gi bedre støtte for nakken. 
  I de nye setene er den siste oppdateringen av KrisWorld in-flight underholdningssystem installert. Systemet er oppgradert med den nyeste maskinvaren og et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det til verdens mest avanserte in-flight underholdningssystem. 
  Kunder på førsteklasse har nye Krisworld på en 24-tommers LCD-skjerm med video-touch screen-handset. På Business Class har kundene en 18-tommers LCD-skjerm og touch screen-handset, mens Economy Class er utstyrt med en 11,1-tommers touch-screen og touch screen-handset. 

Kilde: boarding.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1