Tips redaksjonen
17.06.2019

Sikrer konfidensialitet og godt arbeidsmiljø

Leverandøren av akustiske steinull-himlingsløsninger, Rockfon, lanserer akustikkplaten Tropic dB 42.

Tropic dB 42 er en himling som både er lydabsorberende og lydisolerende, sikrer konfidensialitet og et godt arbeidsmiljø i fleksible kontorlandskap.
   Dagens moderne og fleksible kontormiljø møter utfordringer når det kommer til støy, avbrytelser og et høyt aktivitetsnivå. For å finne arbeidsro og sikre et godt arbeidsmiljø er akustiske og lydisolerende himlinger et riktig tiltak. Produsenten av akustikkhimlinger, Rockfon, lanserer Tropic dB 42 som er en sammensmelting av to produkter, nemlig en klassisk hvit himling med en dB løsning integrert.

En velegnet himling til kontorlokaler
Med den nye himlingen fra Rockfon, Tropic dB 42, unngår man den akustiske støy samtidig som man sikrer rom til rom isolasjon for å skape det optimale arbeidsmiljø. Platen har en attraktiv glatt og hvit overflate som er velegnet kontorlokaler.
   - Vi opplever en stor etterpørsel etter denne løsningen, og det har vi lyttet til. Med Tropic dB 42 tilbyr vi den kjente Tropic med en dB løsning integrert. Dette sikrer best lydabsorbsjon og lydisolasjon. En velegnet himling for å skape konfidensialitet i et fleksibelt kontorlandskap, forklarer Jonny Siig, teknisk sjef i Rockfon Norge.

Rom til rom isolering sikrer godt arbeidsmiljø
Tropic dB 42 er en lett plate som er enkel å installere og tilpasse. Med designfleksibilitet og klassisk hvit overflate egner den seg til kontorets åpne fellesarealer, cellekontor og møterom.  Med beste lydabsorpsjon klasse A løser den akustiske utfordringer og sikrer nødvendigheten av privatliv, fortrolige samtaler og konsentrert arbeid. Siig fortsetter:
   - Tallet 42 står for graden av lydisolerende egenskaper. Skalaen i sortimentet går fra 35 til 46 dB, alt etter ulike krav til rom til rom isolering. Dette reduserer distraksjonsnivået og skadevirkningene av støy i kontormiljøet. Samtidig er det med på å skape et mer engasjerende, privat og fleksibelt arbeidsmiljø.

Kilde: Perfekta PR

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1