Meny
09.03.2020

Sikkerhetsrøyken som jager bort tyven

ZeroVision fra Verisure røyklegger et rom på under 60 sekunder, slik at innbruddstyven har null sikt og flykter uten å få med seg noe fra boligen eller bedriftslokalet.

Sentralt i dette systemet er ZeroVision – en hvit sikkerhetsrøyk som fører til null sikt for innbruddstyven, slik at det blir veldig vanskelig for tyven å jobbe og innbruddet avbrytes uten at tyven får med seg noe.
   Verisure har brukt nærmere 17 millioner kroner over tre år på å utvikle ZeroVision. Tidligere har lignende teknologi vært forbeholdt bedrifter med svært komplekse og kostbare alarmsystemer. Med ZeroVision fra Verisure blir dette nå allemannseie og tilgjengelig for både mindre bedrifter og privatboliger.
Dersom en innbruddstyv klarer å bryte seg inn i en bolig eller et bedriftslokale som har alarmsystem fra Verisure, vil alarmen gå og den døgnbemannede alarmstasjonen får beskjed. Ved hjelp av blant annet kameraer kan alarmoperatøren få bekreftet at et innbrudd pågår, og umiddelbart fjernutløse røyk fra ZeroVision. Rommet fylles raskt med ubehagelig hvit røyk, tyven ser ingenting og flykter uten å få med seg noe eller ødelegge noe.
   Røyken fra ZeroVision er for øvrig grundig testet og funnet ufarlig for både mennesker og dyr.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no