Tips redaksjonen
04.03.2015

Sett personlig preg på vinduet ditt

Ved hjelp av grafiske løsninger kan du nå tilpasse designen når du velger plisségardiner til vinduene dine. Med den nye kolleksjonen kan du velge i fargerike mønstre og ellers det som måtte passe din personlige stil.

Markisemannen utvider sortimentet og opplyser at han kan nå tilby over 190 spennende farger og mønstre. Med et slik bredt utvalg kan du tilpasse alle vinduene i de ulike rommene etter hvilket uttrykk du ønsker i huset.
 
Hindrer innsyn
– For de som bor i by, tettbebygde strøk, eller som har vindu vendt ut mot vei eller nabo, er plisségardiner et populært alternativ siden man hindrer innsyn, men fortsatt slipper lyset inn, sier Egil Aamodt, daglig leder hos Lunex/Markisemannen.
   Uansett hvilken form vinduet har, finnes det alltid en løsning ettersom plisségardiner kan tilpasses vinduets form og størrelse. Man kan velge mellom automatisering eller plisségardin der man kan dra ned på tradisjonelt vis. Ønskes større fleksibilitet i forhold til innsyn, bør man velge plisségardin. Da har man større frihet til å velge hvilket område i vinduet man har lyst til å hindre innsyn.

Avviser søl og falmer mindre
Plisségardiner er både praktiske og dekorative og kan tilpasses alle typer vinduer. I tillegg tar de liten plass og har meget gode solbeskyttende egenskaper. Med en varmeavisende bakside reflekteres varmen og sørger for at fargeektheten holder seg bedre og dermed falmer mindre.
    – Ved rengjøring bør man bruke en fjærkost eller støvsuger på lav effekt. Men om man skulle være uheldig å søle kaffe, cola eller annet på plisségardinen, er det bare å tørke av da plisségardinene fra den nye kolleksjonen har Dustblock som gjør at søl og møkk ikke fester seg, forteller Aamodt.
   Markisemannen tilbyr plisségardiner i moderne design i trendy farger, transparente og lystette gardiner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1