Tips redaksjonen
01.08.2017

Servi Group og Slåttland Group inngår samarbeidsavtale

– Slåttland Group og Servi Group har inngått en samarbeidsavtale som skal bidra til at partene sammen kan tilby komplette leveranser med større omfang til et større marked.

Slåttland Group og Servi Group vil jobbe sømløst med rådgivning og leveranser innenfor selskapenes ulike fagområder.
   – For kundene vil dette kunne bidra til en forenkling av prosessen for anskaffelse av varer og tjenester. Med en tett og effektiv kommunikasjonslinje selskapene imellom kan vi jobbe smartere, og raskere avdekke misforståelser og avvik sier adm. dir. Bjørn Gundersen i Servi Group.
   Slåttland Group består av Slåttland Mek. Industri AS, som ble startet i 1987, og som leverer prosessmoduler og mekaniske løsninger til olje- og gassmarkedet og oppdrettsindustrien. Gruppen består også av Slåttland Vietnam Ltd. Co og X‐Noise (støydemping).
   Servi Group AS har røtter tilbake til 1912 og består av Servi AS, Servi Ulsteinvik AS og Servi Hydraulik AB med avdelinger i Ski, Kristiansand, Kongsberg, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Servi Group leverer løsninger innenfor hydraulikk, både enkeltkomponenter og komplette løsninger inkludert styresystemer samt pneumatikk og glidelager.
   Selskapene retter seg både mot OEM- og service- og ettermarkedet. Slåttland og Servi som har hatt en relasjon side 1987, har mange felles kjerneverdier.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1