Tips redaksjonen
13.12.2016

Selvbetjent bilutleie

– Avis Car Rental Norge lanserer en pilotversjon av sin nye Avis Now-tjeneste med OBOS på to forskjellige områder i Oslo.

Fra 9. desember 2016, kunne beboere i Romsås og Kværnerbyen leie en bil fra Avis rett utenfor inngangsdøren ved hjelp av Avis App, en verdensnyhet for Avis.
   Tre borettslag i Romsås og to i Kværnerbyen har fått en egen flåte av biler tilgjengelig for billeie med Avis Now. Den nye personlige billeieprosessen betyr at beboerne kan styre alt fra smarttelefonen sin. De kan velge nøyaktig den bilen de ønsker fra et utvalg av tilgjengelige biler, bekrefte, endre eller kansellere reservasjoner (opptil 24 timer før starten av billeien), se leieavtaler og returnere bilen uten bistand – alt via Avis app. De kan også låse opp og lukke dørene via App.
   Avis Now gir god kontroll over billeien, og den nye ordningen gjør at beboerne i Romsås og Kværnerbyen kan finne en leiebil som passer deres behov rett utenfor døren sin. Billeie har aldri vært enklere enten man ønsker å dra på en helgetur, trenger et kjøretøy til forretningsmøter eller bare ønsker å nyte en dag med familien. Med umiddelbar tilgang via smarttelefonen kan OBOS-beboerne velge bil og kjøre av gårde på samme dag.
   – Vi kan med glede lansere den forbedrede mobilappen med OBOS i Oslo, noe som gjør billeieopplevelsen enda enklere og mer tilgjengelig for kundene våre, sier Mark Servodidio, internasjonal direktør for Avis Budget Group. – Den kundedrevne innovasjonen som Avis var første ute med på markedet, vil revolusjonere måten beboerne i Romsås og Kværner leier biler på, da billeieprosessen blir mer tilgjengelig.
   OBOS har tilrettelagt for å teste ut det nye tilbudet. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj understreker at tilbudet er i tråd med OBOS' strategi for innovasjon og for å ta grønt ansvar.        
   – Vi håper at dette vil føre til lokale billeiemuligheter for OBOS-medlemmer i boligselskaper over hele landet, sier Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.
   Den laveste prisen for dagsleie med Avis Now starter på 300 norske kroner.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1