Tips redaksjonen
19.12.2014

Seco gjør Jetstream Tooling enda bedre

Seco forbedret nylig både produktiviteten og prosessikkerheten til sortimentet sitt av Jetstream Tooling-produkter ved å implementere en rekke utbedringer.

Et P-holder-system for feste av skjæret samt en induser for grovbearbeiding som tilleggsutstyr er blant nyhetene. Disse forandringene bidrar til at Jetstream Tooling yter enda bedre enn tidligere og gjør at produsenter oppnår bedre kvalitet på detaljene ved effektiv fjerning av varme under dreieprosessen.
   Det nye festet av negative skjær gir flere nye fordeler til Jetstream Tooling, inkludert bedre indekseringsnøyaktighet og eliminering av skjærbevegelse ved de høye belastningene som oppstår under grovbearbeiding.
  På skaftholdere med Jetstream Tooling Duo dirigerer et ekstra kjølevannsuttak under holderen en stråle mot den sekundære varmesonen rett under skjærekanten. Dette gir bedre kjøleeffektivitet og kvalitet. I tillegg kan en ekstra induser for grovbearbeiding bestilles separat for å regulere kjølestrålene, slik at de passer til større kuttdybder og høyere matinger. Designen på kjølevannsuttaket er forbedret på alle induserne for å gi større nøyaktighet og bedre effekt fra strålene.
   For nærmere informasjon se
www.secotools.com/jetstreamtooling.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1