Tips redaksjonen
09.10.2019

Seco Tools lanserer nye Duratomic TM-sorter

Seco Tools har annonsert at de lanserer av tre nye sorter spesielt for dreiing av rustfritt stål med selskapets nyeste Duratomic-generasjon og teknologi for overvåkning av kantslitasje.

De nye TM-sortene, TM1501, TM2501 og TM3501, gir sikker drift og forbedret produktivitet for materialer som spenner fra austenittisk rustfritt stål til høylegert, superduplex rustfritt stål. Det utvidede utvalg av totalt 479 TM-skjærkonfigurasjoner omfatter også tre nye geometrier med sponbrytere optimalisert for etterbehandling og medium grov bearbeiding av rustfritt stål.
   TM1501 er utviklet for det høyeste nivået av hastighet, produktivitet og slitasjemotstand i stabile kontinuerlige skjæreprogrammer for komponenter i austenittisk rustfritt stål. TM2501 bør være førstevalget for sort til alt
lav- til middelslegert rustfritt stål og utmerker seg som et utmerket universalverktøy som gir lang levetid for verktøyet og slitestyrke innen det bredeste utvalget av oppgaver. TM3501 innfører en helt ny klasse for det
tøffeste høylegerte rustfrie stålet, inkludert duplex og superduplex rustfritt stål. Det skal også gi også god ytelse innenfor all bearbeiding av rustfritt stål.
Tillegget av de unike FF1-sponbryterne på TM3501-sorten gir overlegen sponkontroll i rustfritt stål, mens de nye MR3 og M3 utfyller MF4 og M5 ved medium grov bearbeiding.
   Disse tre Duratomic-sortene har innovative, nyutviklede belegg basert på den nyeste kjemiske forskningen. Disse er spesielt utviklet for å dekke produsentenes behov. Dette belegget også for en kromfarget indikasjon på kantslitasje, noe som gjør at du får maksimal utbytte av hver skjærekant og reduserer potensielt avfall.
Ønsker du mer informasjon om de nye Duratomic-dreiesortene, kan du ta kontakt med en lokal Secorepresentant eller gå til produktsidene for TM1501, TM2501 og TM3501.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1