Tips redaksjonen
04.05.2017

Se deg om i huset ditt før det bygges

Med Fiskarhedenvillans nye VR-briller kan du gå rundt i det vakre huset Spoven før det er bygd. Se planløsningen, vurder gulvmaterialene og få inspirasjon til en av de største beslutningene du tar i livet – hvordan ditt kommende hjem skal bli.

Å forestille seg hvordan det vil se ut i et prosjektert hjem er én ting, å se hvordan det ser ut i en virtuell virkelighet er noe helt annet.
   Med Fiskarhedenvillans nye VR-briller kan du se deg om i ditt fremtidige hjem og minimere risikoen for eventuelle feilvalg. Samtidig får du inspirasjon til hvordan akkurat ditt drømmehus skal være – og det helt ned på detaljnivå.
   Når du tar på deg VR-brillene og «går» rundt i Spoven, en av Fiskarhedenvillans mest klassiske og populære husmodeller, kan du se deg 360 grader rundt fra gulv til tak. I huset beveger du deg ved hjelp av en kontroll, selv står du helt stille. Huset er møblert for at du skal få en så reell opplevelse av det som mulig og samtidig få inspirasjon til hvordan rommene kan møbleres.
   Du kan gå opp trappene, inn i stuen eller stille deg på kjøkkenet og kjenne hvordan det vil føles å lage mat der. Kanskje syns du at en vegg burde flyttes for å skape bedre romfølelse, eller kanskje ser du på gulvet og innser at du foretrekker en lysere nyanse? Kanskje syns du vinduene og terrassedøren bør bytte plass? Selv om dette ikke kan gjøres med brillene på nesen, får du et tydelig bilde av hvordan det kommer til å se ut. Med VR-brillene kan du se hva du liker og hva du ønsker å endre på – en erfaring du kan ta med deg når du setter deg ned med tegningen av ditt fremtidige hus.
   
Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1